Visse gange må man få det bedste ud af en campingplads og situationen

07 januar 2021
Anders Lundtang Hansen

Du kender det sikkert: Langt om længe er det blevet tid til at tage på en tiltrængt ferie med hele familien, hvor begge forældre har taget fri, børnene er hevet ud af skolen, hunden er sendt til pasning, og naboen tømmer ens postkasse, mens man er væk.

Faktisk har det ikke været lige let at sørge for den her planlægning af ferien, men nu ser alt ud til at gå op i en højere enhed.
Og I er en camingfamilie, så denne gang går ferien i retning af det jyske, hvor I har kigget rundt på nogle campingpladser i Vestjylland og fundet frem til den rette, I vil på ferie på.

Der er endda ringet i forvejen for at høre, om der skulle være plads, og man har fået reserveret en god plads, så man ikke rejser forgæves eller får en ringe plads.

Når man undersøger selve campingpladsen nærmere, er der både underholdning for børnene og seværdigheder i nærheden, som man kan se på.

Men så indtræder katastrofen!

Den lille faktor man ikke selv er herre over

I ankommer faktisk uden problemer og får parkeret campingvognen og slået forteltet op uden problemer, men som I skal til at gå til ro, da det trods alt har været en lang køretur og hårdt at sætte alt op, så trækker der en sky op i horisonten.

I tænker, at det nok ikke er noget alvorligt, selvom I ikke kan se, hvor den ender.

Men dagen efter er det tørre græs forvandlet til et mindre badeland med grønne nuancer.

Heldigvis ligger I på en skråning, så I ikke står under vand, men nu bliver I nødt til at tjekke vejrudsigten, selvom I svor, at I ikke ville benytte jer af elektronisk udstyr.

Det ser ikke godt ud: regn hele ugen.

Skal man så tage hjem?

Nej, gør det til en oplevelse og bevis, I kan klare det sammen, når alt ikke lige arter sig. Det vil styrke båndet mellem her, og bagefter kan I grine ad den campingtur sammen og nyde de kommende, der bringer mere sol.

Flere Nyheder