Sprøjtelakering går hurtigere end andre metoder

16 marts 2020
Anders Lundtang Hansen
Sprøjtelakering går hurtigere end andre metoder

Prøv lige at forestille dig, hvis du skulle lakere en bil på samme måde, som når man lakerer et trægulv?

Du ved, hvis man skulle ned på alle fire med en pensel og stryge underlaget efter mange gange, så man fik lagt det rette lag.

Nu skal et trægulv så ofte nok have et tykkere lag, end en bil skal have, men man er godt radbrækket i kroppen efter at have været nede på alle fire for at lakere et gulv – specielt hvis det er et af de store trægulve, der fylder en del – også selvom man er mange mennesker om det.

Dog er gulvet jo som reel horisontalt med små udsving, så man har en god idé om, hvor man skal starte og slutte henne, da man hurtigt kan danne sig et overblik og se, hvor man er nået til og eventuelt finde ud af, om man skal give det endnu en omgang lakering.

Selvfølgelig kan man også se på en bil, hvor den starter og slutter hende, men den skruer, kanter og folder sig endnu mere end et gulv gør, og selvom den ikke skal have samme tykkelse af lakering, som man ser det ved det nævnte gulv, så kan det godt komme til at tage lang tid, hvis man skal gøre det med en pensel.

Der vil komme klumper, helligdage og meget andet, der gør det virkelig besværligt at tilpasse et samlet udseende på bilen, og det vil kunne ses i sidste ende.

Derfor er den mest benyttede metode da netop også at sprøjtelakere, også selvom man så er nødt til at dække af omkring bilen og pakke sig selv ind i beskyttelsesdragt.

Det forarbejde kan langt bedre svare sig i forhold til det endelige resultat, end at man bare begynder at pensle efter uden at have dækket af.

Læs mere om sprøjtelakering hos https://damsgaard9900.dk/sproejtelakering/ 

Flere Nyheder