Solbrun – uden alt det farlige

19 juli 2020
Lykke Holzmann Søby

I det 20. århundrede betød soltilbedelse normalt én ting – bleghudede mennesker fik en dejlig solbrun hud. Der er stadig masser af mennesker, der foretrækker at ignorere mange års sundhedsråd om hudkræftrisici og bruge solsenge eller tage på hyppige ferier for at opretholde en konstant solbrun hud.

Mens sundhedsmæssige betænkeligheder betyder, at solcreme med høj faktor sælger bedre end nogensinde,  så er det blevet endnu mere sandsynligt at en brun hudfarve på et ellers blegt mennesker, er kommet ud af en flaske i form af en selvbruner, og der er da heller ingen tvivl om at selvbruneren er det sundere alternativ end  at udsætte sig selv for solens ultraviolette stråler.

En af de førende selvbruningsproducenter, sælger tre flasker bronzing mousse hvert minut rundt om i verden døgnet rundt. Folk køber produktet for at øge varigheden af deres solbrune hud, og det kan en god solbruner være med til at gøre.

Der er en opfattelse af, at bleg hud ser forældet ud for en stor del af befolkningen, og hvem gider egentlig at se gammel og grå ud, når man med en flaske solbruner kan se ung, frisk og sommerklar ud?

Kvaliteten af ​​falskbrunfarve er forbedret siden gamle dage. Folk plejede at klage over dårlig lugt, orange striber og pletter på tøj og lagner. Det blev fint påvist i afsnittet af Venner, hvor Ross kommer ud af selvbruner boksen med den ene halvdel af kroppen mørkebrun, og den anden helt bleg.

I dag varer mousses, spray og væsker i 4-5 dage og bronzing lotions mere end en uge og så dufter de himmelsk. Desuden kan en selvnruner farve ligne en rigtig solbrun hud, der falmer jævnt. Tricket til den perfekte solbrune farve er at sikre, at hænder, håndled og fødder ser perfekte ud.

Køb den perfekte selvbruner på sephora.dk og se solbrund og lækker ud hele året rundt – God fornøjelse.

Flere Nyheder