Således kan det variere med facadeskilte priser og årsager dertil

05 september 2019
Anders Lundtang Hansen
Således kan det variere med facadeskilte priser og årsager dertil

Det kan lidt give sig selv, hvad der eventuelt kan være af grunde til, hvorfor prisen på facadeskilte kan variere, da der både er specifikke grunde og overvejende grunde, der gør sig gældende på et større grundlag og et lidt mindre omfang.

Nogle af disse gælder også for andre virksomheder for ikke at sige alle slags, der ønsker en omsætning, mens der er nogle specifikke, der lige gør sig gældende for facadeskilte.

De sidste årsager er nok mindre kendte af den brede befolkning, så de grunde vil vi lægge ud med:

Det handler først og fremmest om, hvad man ønsker i form og facon ved ens facadeskilte. 

Skal det være et minimalt facadeskilt, der ikke gør det store væsen af sig, eller er du ude i, at du ønsker dig et gigantisk facadeskilt i tre dimensioner med LED bogstaver og en masse lysende pærer i, der ændrer sig i tempo og farver med lyssignal for at lukke kunder til, som kan ses langt væk?

Det sidste eksempel er bestemt det dyreste, og så kan der komme omkostninger oveni, hvis der skal specialdesignes noget til dit skilt, og måske er der også leveringsomkostninger, hvis man ønsker det fragtet til ens adresse.

På det mere overordnede plan er der ting som udbud og efterspørgsel, hvor man kan sige, at hvis virksomheden er trængt, kan der være kampagnetilbud for at lokke kunder til, men hvis konkurrencen er lille, og der er mange kunder, så kan prisen blive sat lidt højere for skiltene.

Så er der også et element som inflation, og der kan komme krisetider på et økonomiske område, hvor man specielt ser, at kunderne tilvælger de mere nødvendige ting som dagligvarer end – eksempelvis – facadeskilte.

Derfor kan ens branche blive ramt her, hvis man til dagligt handler med facadeskilte.

Vi håber, du er blevet klogere på emnet, og leder du efter facadeskilte, så er det bare med at læse videre her: https://nordiksign.dk/facadeskilte-priser/

Flere Nyheder