Sådan vælger du det rette gulvfirma til at slibe dine gulve

14 april 2020
Cecilie Mortensen
Sådan vælger du det rette gulvfirma til at slibe dine gulve

De fleste danske hjem er i dag installeret med smukke og charmerende trægulve. Det giver både hjemmet sjæl og liv som de andre gulvtyper ikke kan give. Desværre er det sådan, at trægulve ikke kan holde for evigt. Det kræver derfor, at trægulvene løbende bliver slebet, når de begynder at se lidt trætte og slidte ud. Det er et spørgsmål om temperament, når du føler at dine gulve trænger til at blive genopfrisket. Her vil en gulvaflsibning hjælpe gevaldigt. Hvis du har mærker, ridser eller hakker i gulvets overflade, vil en gulvafslibning kunne fjerne disse. Det gælder også, hvis der er kommet misfarvninger i trægulvet fra kaffe, karry, vin eller andet. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal vælge en gulvmand?

Når du skal finde en kompetent fagmand til at slibe dine gulve, er det vigtigt at undersøge markedet forinden. Det er sjældent at det første og billigste tilbud er det bedste. Da det er dine trægulve og det skal holde sig pænt i mange år frem, er det vigtigt at vælge efter kvalitet og med omhu. I værste fald ved at vælge en løsning der er for billig, og hvor det ikke bliver udført godt nok, skal det laves om ret hurtigt igen.

En god indikation at gå efter er at enten at forhøre dit netværk. Spørg gerne rundt blandt venner, familie og kollegaer efter erfaringer eller anbefalinger. Du kan også selv undersøge den enkelte gulvmand ved at læse de anmeldelser der måtte være på f.eks. Trustpilot. 

Få professionel hjælp til dine gulve 

Vi har undersøgt markedet lidt for dig. Det har vi gjort, da vi mener at det er en jungle at navigere rundt i. Der er flere om buddet og det kan være svært at skelne mellem kvaliteten på de forskellige gulvfirmaer. Her finder du et pålideligt gulvfirma

Flere Nyheder