Reparation og udskiftning af autoglas kan komme på de mest uventede tidspunkter

22 marts 2021
Anders Lundtang Hansen

Det er da klart, at hvis man er involveret i en ulykke, hvor de fleste af ens spejle og ruder på bilen bliver totalskadet sammen med bilen, så er det ikke nok at udskifte disse ruder, for bilen kan jo alligevel ikke køre.

Men nogle gange er det rigeligt, at man får ordnet bilruderne, fordi det er de eneste, som der er gået i stykker, hvilket sagtens kan forekomme ved en mindre ulykke, hvor man selv er slippet uskadt derfra, men det kan ikke ligeledes siges om bilruderne eller bare en enkelt af dem.

Måske vælger man så også, at man vil have de andre bilruder udskiftet, selvom det kun er den ene eller to, der har taget skade. Man vil gerne have ruderne til at være sat i samtidig og måske se nogenlunde ens ud i kvalitet.

En uventet og ventet udskiftning og reparation af autoglas

Disse nævnte tilfælde er næppe noget, man havde set komme, måske indtil få sekunder før at ulykken fandt sted.

Men ellers kan man måske godt se, at der er antydning af, at bilruderne ikke har lang tid igen, fordi man har misligholdt dem, og en rengøring af dem er ikke nok, så man kan lige så godt få dem udskiftet.

Måske kan man faktisk fikse dem, men det kommer til at gentage sig så mange gange, at man lige så godt kan se at få dem udskiftet, da det er billigere i længden end at skulle ordne dem, der allerede sidder der.

Man kan have oplevet at få noget stenslag på ens bil, og så kan man ofte reparere ruden direkte uden at skulle have den udskiftet.

Nogle gange kan sådan et stenslag dog udvikle sig til nogle gevaldige revner, som man ikke kan fikse, hvorfor man er nødt til at udskifte ruderne.

I andre tilfælde kan man få udskiftet ruden på stedet, hvorfor man ikke behøver at skulle på værksted.

Læs videre på autoglas.guide.

Flere Nyheder