Professionel ejendomsservice – når din ejendom skal fremstå flot og velholdt

07 september 2020
Astrid Pedersen

Er du ansvarlig for drift og bestyrelse af en beboelses ejendom med ejer, andels eller leje boliger? Så har du med stor sandsynlighed brug for en solid aftale med et stabilt og pålideligt ejendomsservice firma.

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice er en fælles betegnelse for alle de opgaver som hidrører fra drift og vedligeholdelse af en ejendom. Det kan for eksempel dreje sig om småreparationer og forbedringer på bygninger, rengøring af fælles arealer (trappe, opgange, gård med videre), snerydning, vinduespolering og klargøring af lejemål i forbindelse med flytning.

Når du vælger en fast leverandør af ejendomsservice som for eksempel Dahlin Ejendomsservice ApS kan du være sikker på at du får masser af værdi for pengene. Det er nemlig meget vigtigt for beboernes vel befindende at ejendommen ikke er præget af slitage og forsømmelse.

Det kan skabe stor utryghed hvis der altid er snavset eller hvis en eller flere pærer har været defekte igennem en længere periode. Der skal faktisk ikke særligt meget til før denne form for forfald opstår. Og derfor er det forbundet med stor værdi for din ejendom at din ejendomsservice er på plads og i orden.

Der ud over kan dit ejendomsservice selskab fungere som et trygheds skabende element. Hvis beboerne kender de viceværter, alt mulig mænd og håndværkere som huserer i og omkring ejendommen kan det bidrage til en bedre følelse af tryghed og sikkerhed. Samtidig vil beboerne kunne opbygge et tillids forhold til de fast tilknyttede ejendomsservice medarbejdere. Og derfor tilstræber ejendomsservice altid at sende de samme medarbejdere ud til kunderne hver dag.

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice til din ejendom hos Dahlin Ejendomsservice ApS

Du kan altid kontakte Dahlin Ejendomsservice ApS for et tilbud på en aftale om ejendomsservice tilpasset din ejendoms behov. Du kan læse mere om ejendomsservice og øvrige tjenester på Dahlin Ejendomsservice ApS’ hjemmeside dahlin-ejendomsservice.dk

Flere Nyheder