Nyt badekar på 4 timer med frisk emalje

30 september 2021
Astrid Pedersen

Er dit badekar efterhånden blevet så slidt, at du ikke længere har lyst til at bade i det? Så har du sikkert overvejet at skrotte det og købe et nyt et af slagsen. Men det er måske slet ikke nødvendigt. Dit badekar kan nemlig sandsynligvis renoveres.

Hvordan får jeg mit badekar til at stråle?

Hvis du savner de lange, varme karbade i dit skinnende og glatte badekar er hjælpen nær. Du kan nemlig sagtens få genskabt den flotte emalje som kendetegner et stærkt og solid badekar.

Med hjælp fra en badekarsmaler kan du faktisk få et nyt badekar på 4 timer. Og det endda til en pris som ligger langt billigere end prisen på en decideret udskiftning af badekar.

En badekarsmaler kan foretage en renovering af badekar således at det kommer til at stå som ganske nyt. Dette kan lade sig gøre ved hjælp af en procedure som kaldes reemaljering. En reemaljering minder lidt om en autolakering – og lige som en autolakering er en reemaljering en opgave som bør løses af en professionel fagperson.

Din badekarsmaler er i besiddelse af såvel et rutineret håndelag som det rette professionelle udstyr og ditto materialer som skal til for at opnå det helt perfekte resultat. Og så kan han faktisk på kun cirka fire timer få dit badekar til at skinne på ny.

Hvor kan jeg finde en god badekarsmaler i København?

Hvis din bolig er beliggende i København eller på Frederiksberg kan du få hjælp til emaljering af badekar hos Emaljespecialisten.

Emaljespecialisten har igennem de seneste år hjulpet mange bolig ejere til flottere badekar håndvaske, klinker og fliser. Emaljespecialisten er, som navnet måske antyder, specialist i emaljering – og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med dit gamle badekar.

Klik ind på Emaljespecialisten.dk og få yderligere information om priser på emaljering af badekar.

Flere Nyheder