Luft til luft varmepumpe – det miljøvenlige og energi effektive alternativ til elvarme

Luft til luft varmepumpe - det miljøvenlige og energi effektive alternativ til elvarme

Dit varmeforbrug, som afspejles i din årlige varme- eller elregning, kan hurtigt vælte dit budget, hvis dit varmeanlæg i hjemmet er uddateret. Benytter du for eksempel de dyre, gammeldags elradiatorer til opvarmning af dit hus, kan det hurtigt løbe op – især efter en lang, hård vinter.

Elvarme er blandt den dyreste måde, hvorpå du kan opvarme dine stuer. Fordelingen af strålevarmen fra elovnene er ringe, og ved de helt gamle modeller er der tilmed forbundet en brandfare. Du vil kunne vinde meget – og spare mange penge på din elregning – ved at skifte de gamle elpaneler ud med en eller flere luft til luft varmepumper.

Luft til luft varmepumper – hvad er nu det?

En luft til luft varmepumpe er en prima erstatning for din ineffektive og omkostnings tunge elektriske radiatorer. Med en luft til luft varmepumpe behøver du nemlig intet vandbaseret varme fordelingssystem, som det for eksempel er tilfældet med en luft til vand varmepumpe.

En luft til luft varmepumpe cirkulerer luften i lokalet, og genererer varme luftstrømme, som sikrer en bedre fordeling af varmen i rummet. Samtidig vil de fleste moderne luft til luft varmepumper være udstyret med et luftfilter, som effektivt renser luften i dine stuer for mikro organismer (for eksempel bakterier og svampesporer) samt partikler fra støv og røg. Du får altså i tilgift et sundere indeklima, når du vælger en luft til luft varmepumpe.

Du kan tilmed glæde dig over en meget lettere varmestyring, da de fleste luft til luft varmepumper anno 2019 er forsynet med app baseret fjernstyring, således at du kan tænde og slukke for varmen, selv om du ikke er i hjemmet. Og så kan du ”vende” din luft til luft varmepumpe, således at den kan bruges som klima anlæg, og nedkøle luften i dit hus på de varme og fugtige sommerdage.

Find din ideelle luft til luft varmepumpe hos billigventilation.dk