Lad professionelle forestå træfældning

26 januar 2021
Astrid Pedersen

Træer er smukke og skønne, giver herlig skygge for solen og kan af og til bære højt værdsatte frugter eller blomstre på den mest bedårende vis. Men en gang imellem bliver man nødt til at erkende at træets størrelse er kommet ud af proportioner. Og har træet nået en vis størrelse kan man få behov for professionel træfældning.

Få den mest kompetente hjælp til træfældning i Højbjerg

Er du bosat i området omkring Skåde Bakker, Marselisborg, Højbjerg eller nærmeste omegn kan du hos 1-2-træfældning.dk ApS få professionel assistance i forbindelse med fældning af træer og beskæring af buske og grene.

1-2-træfældning.dk ApS er en dansk virksomhed med speciale inden for topkapning og træfældning samt beskæring og styning, og kan hjælpe dig med alt hvad der vedrører træpleje. Hos 1-2-træfældning.dk ApS finder du udelukkende veluddannet og trænet personale som på tryg og sikker vis kan forestå fældning af selv meget store og tunge træer.

1-2-træfældning.dk ApS benytter sig altid af kontrollerede processer ved fældning af træer uanset det enkelte træs størrelse og type. I forbindelse med fjernelse af meget høje træer i tæt bebyggelse eller under andre ufordelagtige forhold vil 1-2-træfældning.dk ApS benytte sig af den metode som hedder topkapning.

Ved topkapning sendes en klatrer og i træets top hvorfra vedkommende går i gang med at nedsave træet bid for bid. På den måde undgås det at træet rammer huse eller personer ved nedlægning.

1-2-træfældning.dk ApS har altid 100% styr på sikkerheden omkring træfældning og sørger altid for at sikre at denne foregår på forsvarlig vis. Samtlige medarbejdere hos 1-2-træfældning.dk ApS er uddannet inden for træpleje eller skovning, og de dygtige og rutinerede klatrere har en særlig uddannelse i klatring fra Københavns Universitet. Og så er 1-2-træfældning.dk ApS forsikret gennem det danske forsikrings selskab TopDanmark med en dæknings sum på op til ti millioner kroner.

Læs mere på 1-2-traefaeldning.dk

Flere Nyheder