Lad en faglært maler i Randers hjælpe med istandsættelsen

24 december 2020
Astrid Pedersen

Er du netop blevet ejer af et hus eller en lejlighed i Randers, og skal stuer og værelser sættes flot i stand forud for indflytning? Så kan du med fordel kontakte det lokale malerfirma i Randers.

Kan jeg ikke bare male huset eller lejligheden selv?

Mange bolig ejere vælger at spare den professionelle maler væk for selv at kaste sig ud i projekt indvendig maling af boligen. De fleste af dem bliver overraskede over hvor omfattende en opgave det egentlig er. Hvis malerarbejde skal udføres ordentligt, og resultatet skal være smukt og langtids holdbart, kræver det langt mere end blot at påføre væggene noget maling.

Først og fremmest skal der et stort og grundigt stykke forberedelse til forud for selve den indvendige maling af vægge, lofter og træværk. Såvel vægge som paneler, dørkarme, vinduesrammer, gelændere og andet træværk skal slibes grundigt før du maler. Diverse huller og revner skal spartles ud, og væggene skal primes med det der kaldes Microdispers (blåt vand) – et produkt som sikrer at malingen binder optimalt til overfladen.

Det kan være nødvendigt med opsætning af filt hvis væggene skal være flotte og ensartede, især hvis der er sætnings skader som forårsager revner i pudset. Og i visse tilfælde kan det være en god idé at erstatte malingen med en fuldspartling med indfarvet spartel masse.

Få hjælp til dit indvendige malerarbejde hos din lokale maler i Randers

Hvis du vil være sikker på at det forberedende arbejde bliver udført ordentligt således at det færdige resultat bliver helt perfekt bør du overlade opgaven til en faglært maler. En sådan kan du finde hos Fruerlunds Malerfirma som er blandt de mere velrenommerede og ansete malerfirmaer i Randers og omegn.

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på indvendig maling af din bolig kan du altid kontakte Fruerlunds Malerfirma via hjemmesiden fruerlunds.dk

Flere Nyheder