Gulvafhøvling kan give dit et nærmest nyt gulv

29 juni 2020
Anne-Mette Hansen

Er dit gamle gulv blevet træls at se på? Er der dybe ridser? Store mærker? Genstridige pletter? Eller er gulvet helt skævt? Der kan ske meget med dit fine trægulv med årenes gang. Men heldigvis er der lys for enden af tunnellen. Du behøver nemlig ikke altid at investere i et helt nyt gulv. Du kan faktisk få gulvet til at se næsten helt nyt ud med en professionel gulvafhøvling. Vil du vide mere? Så læs med her.

Hvad er en gulvafhøvling?

Når man afhøvler et gulv, fjerner man et helt lag af træet. Det er muligt at gøre ved massive trægulve og parketgulve. 

Hvornår er en gulvafhøvling så nødvendig? Det kan den være, hvis:

– Dit gulv er behandlet med fernis

– Dit gulv er malet

– Dit gulv har skader efter mange års slid

– Dit gulv har nogle dybe ridser og mærker

Det er også nødvendigt, hvis du ønsker at skifte overfladebehandling af gulvet, og det f.eks. skal have en ny farve. 

Er det dyrt at få dit gulv afhøvlet?

Det koster mere, end hvis du blot skal have slebet gulvet. Men det er til gengæld langt billigere, end hvis du skulle ud og investere i helt nyt gulv. Det kan derfor godt betale sig at undersøge, om du kan få gulvet afhøvlet. 

Find det rette firma til at udføre din gulvafhøvling

Hvilket firma skal du vælge til at afhøvle dit gulv? Leder du efter et godt firma på Sjælland? Så skal du se nærmere på DBF – Gulvafslibning-priser.dk. Dette firma har mere end 20 års erfaring i branche, og de kender til alle typer gulve og ved derfor lige hvordan, de skal behandles mest effektivt.

Er du i tvivl om, hvordan dit gulv kan reddes? Og om det kan komme til at se nyt ud igen? Du kan læse meget mere om gulvafhøvling lige her: https://gulvafslibning-priser.dk/gulvafhoevling/ 

 

Flere Nyheder