Find professionel hjælp til entrepriseret på Præstø

16 august 2021
Silje Hansen

Som entreprenør eller bygherre, kan du stå overfor mange forskellige byggeprojekter. De kan både være store som små. For mange er det en stor investering, når der bliver bygget, hvorfor der også er meget på spil. Derfor er det også vigtigt at kende til de regler der er på området. 

For at et byggeprojekt er godkendt og lovligt er der en række kriterier som det skal indfri. Det gælder både overordnet set med højde, byggetilladelse og, hvor dybt man må grave. Men der er også vigtige krav og regler til det tekniske. Her er der høje standarder for, hvor godt fundamentet skal være, hvor stærk cementen eller betonet som minimum skal være på samt hvilke materialer der må blive brugt til byggearbejdet.

Derfor skal du hyre en advokat med speciale i entrepriseret

Der er flere gode grunde til, hvorfor du skal hyre en advokat med speciale i entrepriseret. Som bygherre eller entreprenør kan du stå i forskellige vanskelige situationer, hvor det kan være svært at finde tiden til at sætte sig ind i, hvad du må og kan gøre. Her er det en stor fordel at kunne kontakte en advokat for at høre om de gældende regler for området. Dermed kan du lettere tage en beslutning ud fra de regler og krav der er gældende.

Har du en sag som er mere kompliceret eller som kan have en stor betydning for din virksomhed, kan det være ideelt at alliere sig med en advokat der kender til området. Dermed har du en kompetent og erfaren fagperson der kan tale for din sag.

Hvilken advokat på Præstø med erfaring i entrepriseret skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken advokat du skal vælge, anbefaler vi, at du søger lokalt. Her kan vi f.eks. varmt anbefale dig at tage fat i kromann-nielsen.com, hvis du leder efter den bedste advokat i entrepriseret på Præstø.

Flere Nyheder