Find din lokale maler online

04 november 2020
Astrid Pedersen

Trænger din bolig til en gevaldig indvendig opstrammer i form af maling af vægge, lofter og træværk? Så bør du få fat på din lokale maler. En dygtig, faglært maler vil nemlig kunne løse opgaven med et langt flottere resultat til følge end hvad du selv vil kunne præstere. Og så behøver professionelt udført malerarbejde ikke at koste spidsen af en jetjager.

Er det ikke billigere at male selv?

Måske mener du at kunne spare nogle basseører ved selv at forestå dit malerarbejde. Men det er så langt fra nogen gratis omgang selv at male sit hus eller sin lejlighed. Du skal først og fremmest selv forestå alle indkøb i forbindelse dermed – og det er ikke billigt.

Foruden maling, primer, grunder, lofthvidt og lak til træværk skal du indkøbe diverse udstyr så som maler pensler, ruller, spande, bakker, spartler, forlænger skafter og måske endda en trappestige hvis du ikke allerede er i besiddelse af en sådan. Der ud over skal du have fat på afdæknings materialer, malertape, sandpapir og spartelmasse. Og skal der opsættes filt eller udføres en fuldspartling skal der også indkøbes materialer og udstyr hertil.

Lad en lokal maler forestå dit malerarbejde

Det vil hurtigt stå klart at det bedre kan betale sig at hyre en faglært maler til at varetage opgaven med indvendig maling af boligen. Især når du lægger projektets forventede antal arbejdstimer oven i de direkte udgifter. Du skal nemlig både sætte tid af til indkøb, afdækning af samtlige rum, klargøring af vægge og så den afsluttende oprydning. Og så går der nemt en uge eller mere med malerarbejde.

I stedet kan du vælge at overlade malerarbejdet til en dygtig og erfaren maler. På den måde er du sikker på at få det flotteste resultat – og så slipper du selv for besværet. Find ham eller hende på Malerkanonen.dk

Flere Nyheder