Få hjælp til at holde styr på persondata

02 december 2019
Emilie Ann Jacobsen
Få hjælp til at holde styr på persondata

Når du har en virksomhed, vil du hurtigt ende med at have store mængder af persondata liggende på dine kunder og dine ansatte. Med de stigende krav til, hvordan persondata skal opbevares, så det er utilgængeligt for andre, kan det blive sværere og sværere for dig at finde ud af, om du nu gør det korrekt. Derfor kan det være en god ide, at du får nogle til at hjælpe dig med det.

I en lille virksomhed vil du dog næppe have råd til at hyre en person, der arbejder med det fuldtid. I stedet kan det være en stor fordel for dig, at du får hjælp af en ekspert udefra, der kan rådgive dig, når du har brug for det. 

Leder du efter en persondata advokat, kan du kontakte Holst Law. De har nogle medarbejdere, der er særligt specialiserede inden for reglerne omkring persondata. Derfor kan de rådgive dig omkring og hjælpe dig med at finde ud af, om du nu overholder dem eller ej. 

Måske synes du, at det lyder dyrt, at du skal betale en advokat for at hjælpe dig med at have styr på persondata i din virksomhed. Hvis du ikke har styr på det, kan det dog også komme til at koste dig rigtig mange penge. For eksempel EU uddeler rigtig store bøder, hvis persondata ikke bliver behandlet korrekt. Det kan derfor i værste fald betyde, at du er nødt til at lukke din virksomhed, fordi du ikke har mulighed for at betale pengene. 

Det er derfor rigtig godt givet ud, at du har indkodet telefonnummeret på et advokatfirma som Holst Law. Dermed kan de hjælpe dig. Vil du gerne have styr på det helt grundlæggende fra start af, kan du deltage i et af de workshops, som de afholder. Dermed kan du få al den grundviden, som du har brug for. 

 

Flere Nyheder