Få de bedstelæse oplevelser med smarte e bøger

05 juni 2019
Astrid Pedersen
Få de bedstelæse oplevelser med smarte e bøger

Elsker du at fordybe dig i en god krimi – eller er du mere til en historisk roman med dybde og drama? Har du en svaghed for ungdoms litteratur – eller ”young adult”, som det hedder på moderne dansk? Eller er du en kæmpe fan af romantiske og finurlige noveller?

Så kan du sikkert nikke genkendende til den blandede følelse af forløsning og fortvivlelse, når man netop har afsluttet en god bog – og dermed samtidig er løbet tør for læsestof. Især hvis denne uheldige hændelse finder sted om aftenen, i weekenden, eller på andre tidspunkter hvor biblioteket og boghandleren holder lukket. Og der er nærmest intet værre end at være strandet i sommerhuset, på hotellet eller ombord på flyet eller toget uden en god bog ved hånden.

Find dine favorit bøger online – og tag dem med på rejsen

Til alt held er hjælpen nær. For med ebøger er problemet løst – det eneste, du behøver, er en tablet eller en smartphone og så et abonnement på en e-bog tjeneste. Så kan du ved hjælp af en smart app læse alle de bøger, du orker. En e-bog fylder ingen ting.

Med en smartphone eller en tablet kan du have i hundredevis af ebøger med i tasken alt afhængig af lager kapaciteten på din mobile enhed. Og løber du tør for plads, kan du slette ebøger fra dit download bibliotek og hente nye – eller streame dem direkte, hvis du er koblet op på en god og stabil internet forbindelse. Når du er offline, kan du nyde freden ved internettets fravær, og stadig læse dine downloadede ebøger. Det er win-win!

Få adgang til de bedste ebøger med Politikenbooks

Forlaget Politikenbooks har et af de største udbud af spændende og relevante ebøger på dansk og engelsk. Kig ind på politikenbooks.dk og læs mere.

Flere Nyheder