Det er ikke svært at komme til selskabslokaler i Roskilde

31 maj 2021
Anders Lundtang Hansen

Selskabslokaler i Roskilde er slet ikke så bøvlede at nå frem til, om de lokaler er i indre Roskilde, eller de ligger lidt i yderkanten af byen.

Man glemmer jo måske lidt, at den første jernbane i Danmark gik mellem København og Roskilde, og hvis vi antager, at mange af ens gæster kommer fra hovedstaden af, så bliver det ikke svært at tage tog den vej.

Så er der også mulighed for at tage nogle busser, der kører i den retning, men det er nok lettere med toge, hvor man nogle gange kan være heldig, at de kører hele natten.

Kommer man syd fra eller vest fra, så kører der også mange regionale toge hertil fra de større byer i oplandet, så man kun skal skifte få gange for at komme hen til Roskilde.

Ligger lokalet så lidt ude for byen, så kører der nok en bus dertil, eller man kan få et lift eller tage en taxa dertil.

De her selskabslokaler i Roskilde bliver det ikke svært at transportere sig selv til

Selvfølgelig vil det nok være hurtigst at kunne køre dertil i bil, specielt hvis lokalet ligger en anelse ude på landet, og den sidste bus er kørt, men måske vil man gerne kunne feste igennem uden at skulle bekymre sig om, hvordan man skulle komme hjem samme dag.

Ellers kan man også let finde sig et sted at betale for en overnatning i Roskilde, hvis nu arrangøren eller gæster tæt på ikke kan tilbyde sovemulighed.

Når man så skal hjem igen, så kan det anbefales at tage de samme transportformer hjem, som man kom frem med.

Det kan godt være, det kræver lidt planlægning, og man bør lige tjekke den slags ud, inden man tager hjem, så man også ved, hvordan man kommer hjem, men det kan sagtens lade sig gøre.

Flere Nyheder